GRATIS TEATER FOR ALLE UNGDOMSUDDANNELSER I ODENSE KOMMUNE / TeaterUng

Det er en stor glæde, at vi i år kan invitere alle kommunens ungdomsuddannelser i teatret. Tilbuddet er gratis, da TeaterUng-ordningen finansieres af Odense kommune.  


Forestillingerne afvikles på følgende scener:  
Nørregaards Teater
Den Fynske Opera
Teater Momentum
Alle på adressen Filosofgangen 19

 

Er der spørgsmål i forbindelse med bestilling af billetter, så kontakt os direkte på telefon 28 96 48 59 tirsdage kl. 14.00 - 16.00 og torsdage kl. 17.00 - 19.00 eller på mail billet@denfynskeopera.dk.


Se alle forestillinger i TeaterUng her.

Læs det digitale TeaterUng-katalog via linket nedenfor.

Det er også muligt at orientere sig yderligere i det trykte katalog, som omdeles til ungdomsuddannelsernes lærerværelser.Undervisningsforløb eller introduktion til forestillingen?

Har I brug for en ekstra introduktion til forestillingen eller ideer til hvordan I bruger den i jeres undervisning? Som noget helt særligt kan vi i TeaterUng tilbyde skræddersyede undervisningsforløb, så I som klasse kan blive ekstra godt klædt på til jeres teaterbesøg. Det kan foregå før eller efter forestillingen og både handle om teater generelt eller om den konkrete forestilling. I fællesskab finder vi en god måde at koble forestillingen op på lige netop det fag, I har valgt at tage i teateret med.

Undervisningen vil være dialogbaseret og have til formål at inspirere eleverne til at være nysgerrige i deres teateroplevelse. Hvis I ønsker det, er der også mulighed for, at I selv kommer lidt på gulv og prøver nogle teaterøvelser af på egen krop.

 

Vil I høre mere? Skriv til os på teaterung@nrt.dk – så finder vi i fællesskab frem til det format, der passer til jer!

 

Fremgangsmåde for bestilling af TeaterUng-billetter

TeaterUng-billetter bestilles via den enkelte forestillings billetknap nøjagtigt som et almindeligt billetkøb foregår. Dog modtager man én kvittering for alle billetterne samlet; billetterne udstedes således ikke enkeltvis. Skulle man have brug for tre ekstra billetter, end systemet siger, der er plads til på en given dato, så tøv ikke med at skrive til os på billet@denfynskeopera.dk eller ring på 28 96 48 59 tirsdage kl. 14.00 - 16.00 og torsdage kl. 17.00 - 19.00 eller på mail billet@denfynskeopera.dk, så kan vi åbne for op for et par ekstra billetter.  

 

OBS: Hvis du har studerende over 25 år, da skal deres billetter bestilles som TeaterUng Underviser-billetter. Ved eventuelle afbestillinger kontakt os gerne hurtigst muligt så andre kan få glæde af billetterne. 

 

Vi glæder os til at tage imod jer! 

Forestillinger / TeaterUng 2023–2024

Erwartung/The Telephone

14.10 — 24.10.23

Læs mere

Flagermusen

10.05 — 25.05.24