Om Os

Den Fynske Opera så dagens lys med en succes-opsætning af La Bohème i 1948. Operaen ligger i midten af Danmark – og på en måde også i midten af genren: Den Fynske Opera ser det på ene side som sin opgaven at producere nye operaer og udvikle genren. På den anden side lægger Den Fynske Opera stor vægt på at være en imødekommende kulturinstitution.

Det må godt være nemt at gå i operaen – og meget af repertoiret findes også i den lidt lettere ende. Det er i krydsfeltet mellem det nye og udfordrende og det velkendte og “lette,” at Den Fynske Opera lever og ånder.

Derfor er operaens slogan “kom nærmere”. Publikum skal opleve det overalt – i forestillingerne, i kaffebaren og på scenen. Så håber vi, at vores gæster – lige som vi selv – hele tiden bliver lidt mere modigt og klar til den næste nyopsætning.

Udlån Af Lokaler

PLADS TIL DIT NÆSTE EVENT

Har du brug for nye velindrettede omgivelser til dit næste arrangement, stiller vi vores lokaler til rådighed.

Den store sal er fuldt udstyret til at tage imod din næste store opsætning.  Det samme gælder vores foyer, der har sin egen mindre scene med piano samt bar.
Der er endvidere mulighed for at booke en af vores sanger, skulle du have lyst til et unikt musikalsk twist. Læs mere her

For bookning og yderligere information kontakt os da på
TELEFON / 63 11 78 30
EMAIL / info@denfynskeopera.dk

Book en Sanger

KUNNE DU TÆNKE DIG ET NYT OG ANDERLEDES INPUT TIL ET ARRANGEMENT

Tilbyder vi en unik mulighed for at booke en eller flere af vores sangere.

For bookning og yderligere information kontakt os da på
TELEFON / 63 11 78 30
EMAIL / info@denfynskeopera.dk

Lars Waage Prisen

Prisen uddeles til en yngre sanger, som har medvirket i en operaforestilling på Den Fynske Opera i perioden siden sidste prisuddeling, og som her har ydet en talentfuld, kunstnerisk præstation ud over det sædvanlige.

Prisen er på kr. 15.000,- og skal af prismodtageren anvendes til videreuddannelse/rejse eller lignende. Prisen uddeles hvert andet år, første gang i foråret 2008.

Prisen kan ikke søges

Prismodtageren vælges af et 3-mands udvalg bestående af den til enhver tid siddende operachef, formanden for interesseforeningen Opera Fyn samt en tredje person udpeget af de to først nævnte.

Den nødvendige startkapital, kr. 30.000,-, sikres ved ligelige indbetalinger fra henholdsvis Den Fynske Opera og interesseforeningen Opera Fyn. Herefter forpligter begge institutioner sig til et årligt tilskud, som kan sikre den fremtidige uddeling af prisen.

Prisen uddeles hvert andet år (operasæson) og blev første gang uddelt i 2008.

Lørdag d. 11/3 blev Den Fynske Operas Lars Waage Pris uddelt for femte gang. Modtageren blev sopran, Mette-Maria Øyen.

Prismodtagere:

2008 Kiki Brandt, sopran

2010 Magnus Vigilius, tenor

2012 Thomas Storm Hansen, baryton

2014 David Danholt, tenor (prisen uddelt april 2015)

2017 Mette-Maria Øyen, sopran

Ledelse og Ansatte

Den Fynske Operas primære ledelse består af  Operachef og Kunstnerisk leder Thomas Storm, Operachef og Manager Karsten K. E. Pudselykke

BESTYRELSE / Rune Kallager (Formand), Yvonne Schouenborg (Næstformand), Karsten Kjærby, Marianne Granvig, Helge Pasfall, Per Demant, Niels Christian Resting

PÅ KONTORET

ARTISTIC DIRECTOR & OPERACHEF / Thomas Storm
MANAGING DIRECTOR & OPERACHEF / Karsten K. E. Pudselykke

PRODUCENT / Connie Risom
PUBLIKUMS- OG BILLETANSVARLIG / Jonathan Christensen
REDAKTØR / Christel Bæksted (barsel)

PRODUKTION

TEKNISKCHEF / Mik Manley Andersson
TEKNIKER / Casper Lars Døi Andersen
TEATERMALER / Niels Lau Nielsen