Godt at vide før dit besøg

Vi har samlet en række informationer, så du føler dig godt påklædt og velinformeret kan glæde dig til et hyggeligt besøg ved Den Fynske Opera

Her bor vi

 Filosofgangen 19, 5000 Odense C

 Med Tog

Den Fynske opera ligger 1,3 km fra Odense Banegård, og der er derfor blot en kort gåtur ned gennem gågaden i Odense C. til os.

Med Bus

Filosofgangen og Vestergade: 10C (Citybus) fra banegården
Ansgars kirke: 31, 32, 51,151,153

[P] Parkering

Der er flere parkeringspladser i nærområdet samt større parkeringshuse blot en kort gåtur væk.
Find og forud bestil din parkering med Q-park

Kort over parkering i Odense

Billetinfo

Vi sælger både billetter og årskort til vores egne opsætninger og gæstespil samt til de opsætninger, vi er medvirkende til.

Billetter købes online her på hjemmesiden. Ved behov for hjælp, kontakt os på billet@denfynskeopera eller onsdage fra kl. 13-15 på tlf. +45 28 96 48 59.

Handicapvenligt

Kørestol

Den Fynske Opera befinder sig i gulvplan. Der er derfor nem adgang til salen og foyeren samt handicaptoilet med kørestol.

Du kan få en gratis ledsager med, hvis du har brug for din hjælper under dit besøg på teatret. Vi beder dig gøre opmærksom på dette og bestille dine billetter via billet@denfynskeopera.dk. Der skal fremvises ledsagerkort for at modtage gratis billet til din hjælper.

Prolog BAR

Baren står klar med åbne arme før og efter vores forestillinger, klar til at skænke vin, kaffe, øl, eller hvad hjertet ellers begærer.

Som regel åbner vi dørene til vores hyggelige foyer en time før forestillingerne, og vi holder også åbent efter vores forestillinger, så aftenens indtryk kan synke ind over et glas.

OBS: Grundet restriktionerne i forbindelse med Covid-19 har vi desværre kun mulighed for at åbne baren i nogle sammenhænge. Læs nærmere under det enkelte arrangement.