Gå til hoved-indhold
SPIS! Eventyrligt

SPIS! Eventyrligt

Gastroopera - Familieforestilling

Hvordan smager, dufter, knaser, glitrer og lyder et eventyr?


Forestil dig at træde ind i et af H. C. Andersens magiske eventyr. At tage en bid af den frostkolde Snemand, dufte til Hyldemors nybryggede te og mærke varmen fra en lille piges sidste knitrende svovlstik. 

 

I familieforestillingen SPIS! Eventyrligt er alle sanser i spil, når vi gennem dufte, smage og lyde tager på en vild og vidunderlig rejse ind i fantasiens land. Alt er muligt, når vi med omdrejningspunkt i H. C. Andersens eventyrlige univers inviterer til bords med fantasien og udforsker eventyret som en sanselig totaloplevelse, der kan forvandle og forandre sig igen og igen.  

 

Lad dig forvilde ind i et mørkt og ufremkommeligt vildnis af grene. Duft til den søde hyld. Smag på magien, og bliv indhyllet i elementer af nykomponeret musik, opera, dans, skuespil, gastronomi og fantastisk scenografi, når vi med SPIS! Eventyrligt hylder fantasien og undersøger, hvordan et eventyr knaser, glitrer, dufter, smager, føles og lyder.

 

TEATER TVÆRSNIT

SPIS! Eventyrligt er første teaterproduktion af det tværkunstneriske formidlingsprojekt Teater Tværsnit. Med støtte fra Odense Kommune, Region Syddanmark og KODA Kultur er forestillingen skabt i samarbejde mellem stærke, fynske aktører, herunder blandt andet SPIS! Odense Food Festival, instruktør Jesper Dupont, Jeppe Sand fra Det Skrå Teater, Den Fynske Opera, Den Kongelige Balletskole Odense samt kokkene Mads Friis fra mmoks og Kim Gubi fra Resumé. 

 

Den sanselige forestilling er for hele familien og finder sted fra den 14.-24. februar. 

 

Anbefalet min. alder: ca. 8 år.

 

Det er desværre ikke muligt at købe billetter i døren på forestillingsdagen, da vi forbereder små snacks til hver enkelt gæst. Husk derfor at købe din billet i god tid. 

Vi gør opmærksom på, at snacksne til forestillingen er sammensat med henblik på, at give den bedste, samlede oplevelse af forestillingens som helhed. Vi har derfor ikke mulighed for at tage hensyn til særlige diæter eller allergener. Hvis du ikke spiser kød, eller ikke tåler særlige fødevarer, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette forud for forestillingen, så vi kan guide dig til, hvilke ting du skal undgå at spise. 

Vi ser frem til at byde dig indenfor til en vild og vidunderlig rejse i H.C. Andersens univers.  


Billetter

Vælg den dato du vil se forestillingen

Thu, 14.02.19 17:30

Udsolgt

Fri, 15.02.19 17:30

Udsolgt

Sat, 16.02.19 16:00

Billet

Sun, 17.02.19 16:00

Billet

Wed, 20.02.19 17:30

Billet

Thu, 21.02.19 17:30

Billet

Fri, 22.02.19 17:30

Billet

Sat, 23.02.19 16:00

Billet

Sun, 24.02.19 16:00

Billet

Varighed

50 min

Medvirkende

Sopran Charlotte Haugaard, Malte Joe Frid-Nielsen, kokke Kim Gubi Lundvaldt og Mads Friis Nielsen, m.fl.

Producer

Tine Gudrun Petersen/SPIS! Odense Food Festival

Komponist

Rasmus Zwicki

Iscenesættelse

Jesper Dupont m.fl.
Idé/koncept: Tine Gudrun Petersen, Jesper Dupont, Jeppe Sand, Kim Gubi Lundvaldt, Mads Friis Nielsen m.fl.

Scenograf

Birgitte Nisbeth

Kostumedesign

Birgitte Nisbeth

Lys design

Casper Døi Andersen


Tilbage