Gå til hoved-indhold
Dans mig til livets ende

Dans mig til livets ende

Familieforestilling/Danseteater

Dans mig til livets ende er en fest! En hyldest til glæde og social samvær. Gæsterne starter på den første time i Boleroens dans. Værtinden byder velkommen, musikeren spiller op. Midt i dansen kommer en postmand fra en forgangen tid ind i rummet… Han ved ikke hvorfor han er her, men han har breve med, sendt her, til disse mennesker. Historier, dans og breve flettes sammen, og gennem fysiske udtryk, dans, tekst og live musik genfindes en kommunikation alle generationer kan være fælles om.


Breve og Boleros fra fortiden…

To trin ind I fortiden, to trin mod fremtiden, mens musikken bevæger os lige nu, og efterlader en trækvind efter vores dans sammen her i rummet.

Dans mig til livets Ende er en fest! En hyldest til glæde og social samvær.

Gæsterne starter på den første time i Boleroen´s dans. Værtinden byder velkommen og musikeren spiller op. Midt i dansen kommer en postmand fra en forgangen tid ind i rummet… Han ved ikke hvorfor han er her, men han har breve med, sendt til denne adresse, og til disse mennesker.

Historier, dans og breve flettes sammen, og gennem fysiske udtryk, dans, tekst og live musik tager vi af sted på en undersøgelse af forskellige tiders former for kommunikation. Ældre tiders fysiske møder, senere tiders breve, og moderne tiders virtuelle kommunikation.

Og kløfterne, der opstår mellem generationerne gennem deres forskellige kommunikationsformer (snapchat for en aldersgruppe, facebook for en anden, og for den ældre generation, skrevne breve?).

Når jeg danser med nogen behøver jeg ikke kende den persons historie, det eneste jeg har brug for er at have tillid. At føle at vi begge vil det samme, nemlig at nyde at danse ’al ritmo de la musica’.

Og gennem dansen genfindes en kommunikation alle generationer kan være fælles om.

Social dans var engang et mødested, hvor generationer kunne blandes og kommunikere frit – verbalt og fysisk. Folk mødes et sted for at danse til musik, der forbinder dem med hinanden.

I det øjeblik, igennem en fysisk dialog, kan man dele glæde, dele hvad musikken og dansen gør ved en, og nyde livet. Dette er det øjeblik i samfundet, hvor man kan glemme problemer og konflikter, efterlade dem uden for døren, og bare have det godt sammen med familie, naboer, kollegaer og samfundet rundt om en.

Det er i øjeblikke som dette at mange relationer og venskaber opstår.

Forestillingen giver familier får chancen for at have det sjovt sammen, og et fælles rum hvor man kan være sig selv.

For hvor er disse sociale samlinger på tværs af generationer i dag? Hvor har de kommende generationer muligheden for at mødes fysisk? De sociale mødesteder bliver gradvist mere og mere opdelt efter alder og generationer, og selvfølgelig på sin vis mere og mere virtuelle.

 

Forestillingen er for alle generationer, egnet fra 10 år op.


Billetter

Vælg den dato du vil se forestillingen

Sat, 08.12.18 16:00

Billet

Sat, 08.12.18 19:30

Billet

Sun, 09.12.18 14:00

Billet

Sun, 09.12.18 17:00

Billet

Varighed

60 minutter

Medvirkende

Camila Sarrazin & Michael Miño

Producer

Af GLiMT

Komponist

Michael Miño

Iscenesættelse

Skabt, instrueret og koreograferet af Camila Sarrazin


Tilbage