Gå til hoved-indhold
Operacafeér

Operacafeér

6 operacaféer i løbet af sæsonen

De populære operacaféer fortsætter. Operacaféerne er mindre i skala og mere uformelle i deres karakter. Hver gang med nyt tema og nye kunstnere på scenen.


Tirsdag d. 4. juli kl. 16 - Sommerferiekoncert

Varighed to akter á 45 minutter

Med sange fra de varme lande som tema, er der arier fra Italien og Frankrig på programmet. Den lokale operasanger Thomas Storm synger akkompagneret af den serbiske pianist og repetitør Olivera Marinkovic.

 

Søndag d. 17. september kl. 16 - Operettecafé

Varighed 75 minutter

Sopranen Elsebeth Dresig og tenoren Jan Lund, begge velkendte for Den Fynske Operas publikum, vil levere en række af hits fra opera- og operettelitteraturen. Pianist Thomas Rischel.

 

Lørdag d. 18. november kl. 16 - Liedkoncert

Varighed 75 minutter

Sæsonen skal have en liedkoncert. For klassisk sang er mere end bare opera. Liedgenren er noget af det ypperste inden for klassisk sang, med sin musik fra bl.a Franz Schubert, Robert Schumann og Hugo Wolf og sin lyrik fra nogle af de største kunstnere, som eksempelvis Heinrich Heine og Wilhelm Müller.

Sopranen Klara Ek og pianisten Peter Møllerhøj optræder denne eftermiddag. Klara Ek har sunget steder som Haydn Festival i Eisenstadt, Innsbruck Festival, operaen i Køln og ved BBC Proms.

 

Lørdag d. 13. januar kl. 16 - Nytårskoncert

Varighed 75 min

Vi gentager succesen fra sidste år! Sopran Kristine Becker Lund, tenor David Danholt og pianist Charlotte Thanning skyder nytåret ind på Den Fynske Opera, og vi lover fest og farver og champagne i baren.

 

Søndag d. 25. marts kl. 16 - Børne- og bedsteforældrekoncert

Varighed 30 minutter. Koncerten er gratis.

Alder: Fra 3 år.

De tre sangere, Emma Oemann, Tessa Kiilsholm og Malena Rønnow Hausmann, har sammen med instruktøren Freja Friberg Lyme lavet en lille opera over den velkendte historie om Tante Grøn, tante Brun og tante Lilla. Vi opfordrer derfor vores faste publikummer til at tage deres børn og børnebørn med i Den Fynske Opera til denne underholdende musikforestilling, hvor børnene inviteres til at deltage aktivt. Det er opera for de allermindste og deres bedsteforældre.

Koncerten indeholder musik af Gilbert/Sullivan, W.A. Mozart, E. Reesen, H. Wolf, G.F. Händel, C.E.F. Weyse, F. Schubert, J.S. Bach og H. Purcell.


Søndag d. 29. april kl. 16.00  - Operacafé med studerende fra Syddansk Musikkonservatorium.

Igen i år byder vi velkommen til de studerende fra Syddansk Musikkonservatorium, der vil synge de arier og lieder, som de går og arbejder med frem mod sommerens eksamener. Sæt kryds i kalenderen og kom og lyt til morgendagens stjerner.


Billetter

Vælg den dato du vil se forestillingen

Tue, 04.07.17 16:00

Billet

Sun, 17.09.17 16:00

Billet

Sat, 18.11.17 16:00

Billet

Sat, 13.01.18 16:00

Billet

Sun, 25.03.18 16:00

Billet

Sun, 29.04.18 16:00

Billet

Tilbage