Billetter & Årskort

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ, AT DU KAN FÅ HJÆLP TIL BILLETKØB MANDAGE OG ONSDAGE KL. 13-15 PÅ TELEFON 28 96 48 59. Kontakt uden for billethjælps åbningstider på email billet@denfynskeopera.dk

Den Fynske Opera giver dig mulighed for at få opera ad libitum. Med årskortet kan du se lige så mange forestillinger og caféer på Den Fynske Opera, som du vil, så ofte du vil. Du skal blot reservere plads.

 

Priser

Løssalg

Tribunepladser PG-A:
220 kr. / gratis for årskortholdere
Orkesterpladser PG-O:
320 kr. / 100 kr. for årskortholdere

Grupper (min. 6 pers)

Tribunepladser
Prisgruppe-A: 150 kr.

Orkesterpladser
Prisgruppe-O: 250 kr

Operacaféer

Tribunepladser
Prisgruppe-A: 150 kr.

/ gratis for årskortholdere

Unge under 25 år

Tribunepladser
Prisgruppe-A: 120 kr.

Orkesterpladser
Prisgruppe-O: 220 kr

Skoler (min. 20 pers)

Tribunepladser
Prisgruppe-A: 70 kr.

VED KØB AF LEDSAGERBILLETTER SKAL VI BEDE OM, AT DU RINGER TIL VORES BILLETTELEFON MANDAG OG ONSDAG  KL. 13:00 – 15:00 PÅ TLF. 28964859 ELLER KONTAKTER BILLET@DENFYNSKEOPERA.DK

*ALLE PRISER ER EKSKLUSIVE BILLETGEBYR

Årskort

Årskort

Et årskort til den fynske Opera koster 600 kr. og er gyldigt 12 måneder fra købsdatoen.

Med et årskort til Den Fynske Opera har du ikke alene adgang til alle vores forestillinger og koncerter, men du får også en lang række andre tilbud og rabatter :

20 % rabat for årskortholderen på entrebillet til Brandts.
50 kr. i rabat på løssalgsbilletter til Odense Teater.
50 kr. i rabat på løssalgsbilletter til Odense Symfoniorkester.

Gavekort

Glæd en du kender med et gavekort til Den Fynske Opera, og giv dem friheden til selv at vælge lige præcist den oplevelse, de ønsker.

Hvordan indløser jeg et gavekort?

Når du har valgt det arrangement, som du vil benytte dit gavekort til, og er kommet frem til “betaling”: Vælg “Indløs gavekort” og indtast den kode, der står på dit gavekort. Hvis du køber for mere end værdien af dit gavekort, skal resten betales med betalingskort. Hvis du køber for mindre end værdien af dit gavekort, vil du automatisk få tilsendt et nyt gavekort. Restbeløb på gavekort kan du benytte til køb af billetter og mad på teatrets hjemmeside eller i billetsalget.

Hvad er saldoen på mit gavekort?

Her skal du ringe til vores billetsalg på tlf. 63 11 78 30.

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan benyttes til køb af billetter og mad  via teatrets hjemmeside eller i billetsalget. Man kan ikke benytte et gavekort til at købe et nyt gavekort.